CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #24

Legg igjen en kommentar

Det er endelig mandag, det er mars, og det er nyhetstid!

  • Denne videoen er så perfekt med tanke på hva jeg (Boss) vil med CosplayNorway at denne poster jeg uten kommentar. What he said.
  • ToruCon har endelig lagt ut sine billetter for salg! Her kan de kjøpes.
  • Så har vi fått en spennende mail som jeg gjengir her;
   Hei. Vi trenger cosplayere til Fredrikstad SciFi festival som vi arrangerer for første gang på Fredrikstad kino den 1-4 Mai 2015. (Hjemmeside kommer snart) Litt om festivalen så langt: det blir et eget gaming på storskjerm område i en av de største salene på kinoen, brettspill område i kafe bendikk som ligger i 2 etg og scifi filmer i de andre salene. Nordic Garrison kommer, Outland og Gamestop skal ha stands og selge gadgets med mer. Vi trenger mainly cosplayere til lørdagen, da vi tenkte å ha en barne konkurranse på dagen og en voksen konkurranse på kvelden, men kan noen søndag også er vi åpne for å finne på noe :)Vi har egen fotograf som tar bilder som vi deler med dere og evntuelt cosplayere, Vet dere om noen som kunne være interessert? Arrangementet er på Fredrikstad kino. 1-4 Mai 2015. De som deltar får selvfølgelig tilgang til hele festivalen med alle filmer alle dager. Betaling blir vi enig om. Håper dere kan hjelpe for vi vil så gjerne ha med cosplay i vår festival! Ta kontakt med Mette Durban Andreassen email: m.durbanandreassen@gmail.com
  • Trailer til Europen Cosplay Gathering 5 Finalen er ute,og det ser ut til å bli like episk som før. Årets finale er på JapanExpo, lørdag 4.juli, i Paris. 
  • Spill release med «The Order 1886» featuring Karin Olava Design and Chrix design. Og her viser Chrix oss hvordan hun har moddet sin PS4 (hint, det er de peneste ps4ene jeg har sett)
  • Det er på tide å melde seg på sommerleir, kanskje Hypercamp er greia i år? De har blant annet kurs i laiv, rollespill,og kostymer. Les mer om det her.
  • Retrospillmessen har kommet med dato; 29.-30.august. Les mer her.
  • Om det er noen østfoldinger som trenger portrett, har vi fått mail fra Jan Koch som gjør det, for 500kr. Sjekk lenken for eksempler på hans bilder.
  • Cosplayer Tine Marie Riis har fått seg nettside, TineMarie.com – den er verdt å sjekke ut. Hun har også blitt signert til M play – (mer om hva det er i videoen under), som gjør at hun kan leve av å være cosplayer.Det synes vi er stas – gratulerer!

 

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s