CosplayNorway

Cosplay til folket!

Om oss

Grunnlegger / Boss

Hei sann.

Jeg heter Marielle A. Lien, er født i -85, gift, har to barn, og grunnla CosplayNorway i 2009. Jeg har alltid vært interessert i Japan og populærkultur derfra, cosplay, manga og anime inkludert. Typisk nerd som liker spill, bøker, tegneserier, film og serier, fantasy og science fiction og blogger litt om det. Jeg har hittil bare ett cosplay, og det er Super Mario, men flere i planleggingsfasen. Cosplay til folket!

Admin / VP

Hei dere!
Jeg heter [hvisker et navn i øret ditt] men de aller fleste kaller meg Kake. Egentlig vil jeg ikke tenke på hvor gammel jeg er, men jeg er en fjerdedel av et århundre. For tiden studerer jeg litteraturvitenskap, selv om jeg så vidt har begynt studiet, på universitetet i Stavanger. Interessen for cosplay begynte i 2009 da jeg var med på Desucon for første gang og siden den gang har cosplay blitt min store lidenskap. Kostymene jeg liker best er Disney’s Mulan, Harley Quinn fra Batman serien og Forsworn fra Skyrim.

 

Det har vært flere admins, blant annet kom Martine Andersen til like etter CN ble til, Peter Bråss, Silke, m.flere, og om du skulle ha lyst til å bli admin ser du bare her.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s