CosplayNorway

Cosplay til folket!

La den rette komme inn

1 kommentar

På selveste Valentinsdagen var jeg ute med en liten gruppe av Stavanger Levende Improvisasjonsklubb / SLIK på en kveldslaiv på teateret. Forespørselen var å skape stemning på dagen, på teaterstykket «La den rette komme inn». Gjengen i SLIK hadde et godt gjennomtenkt opplegg med workshop og forberedelse før arrangementet, og oppdraget var å kle seg opp som vampyr for å skape stemning i lokalet før forestillingen og i pausen.

Jeg har aldri vært med på et slikt opplegg før, laiv/larp har jeg bare hørt om og ikke vært med på selv. Heldigvis var det en god gjeng som tok imot meg og hjalp til med forberedelser før vi skulle ut blant publikum. Jeg hadde det kjempefint og det var en del publikum som lot seg skremme.

Her kommer et par bilder av den herlige gjengen i SLIK,
alle bilder tatt av Tim Esborn

 

Hallgeir

 

Olav

 

Kathrine

 

Kake til høyre

SLIK – Stavanger Levende Improvisasjonsklubb ble stiftet i 1999 og har som formål å tilrettelegge for utbredelsen av laivmiljøet i området. I disse dager søker de etter flere folk som ønsker å være med på, arrangere eller hjelpe til med laiv og andre medfølgende aktiviteter. Alt fra levende rollespill, teatersport, sminke og kostyme workshops, eller bare sosiale samlinger.

Finn mer info på hjemmesidene deres: slik.laiv.org

 

 

Hva er laiv/larp?

Fritt improvisasjonsteater, også kjent som levende rollespill eller laiv, er en teaterlek hvor spillerne improviserer ut fra en rollebeskrivelse de har blitt tildelt eller utarbeidet sammen med arrangørene. Det finnes ingen regi eller manus, og spillerne er i rollen 24 timer i døgnet.

Forfatter: xkake

Photographer, cosplayer and student. Lover of dark chocolate, coffe, books, movies and music. Passion for sweet, cute and shiny objects.

En tanke om “La den rette komme inn

  1. Reblogged this on SLIK and commented:
    Kake fra Cosplaymiljøet i Stavanger var med på eventen SLIK gjorde sammen med Rogaland Teater i forbindelse med stykket La den rette komme inn. Her skriver hun litt om tankene sine om å være med på laivrelatert aktivitet for første gang.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s