CosplayNorway

Cosplay til folket!

Årets cosplaynavn

Årets cosplaynavn er en ny hedersbevisning vi har fått foreslått som vi begynte med i 2014.

Den tildeles til en som gjennom året har vært viktig i cosplaymiljøet uten å nødvendigvis være en cosplayer selv. Det er mange gode hjelpere der ute som fortjener skryt for at de får hjulene til å gå rundt i cosplayNorge – og vi vil gjerne sette fokus på dem også. Folk som fortjener skryt. Du kan foreslå både månedens og årets cosplaynavn på mail til oss, ( cosplaynorway(alfakrøll)yahoo(dot)com) eller via kontaktskjemaet – da er det fint om du legger med en grunn, og gjerne en link til vedkommendes facebookside eller blogg, e.l. Det er helt lov å foreslå seg selv, her tror vi ikke på janteloven.

Om vi får mange nok forslag kan vi kanskje øke det til månedens på denne kategorien, i tillegg til cosplayerne. Foreslå deg selv eller din neste, her har ikke onkel Jantelov noe å si.

 Årets cosplaynavn

2014 – Danarki
2015 – Eirin Ellingsen
2016 – Alejandro Decap

Reklamer

2 thoughts on “Årets cosplaynavn

  1. Jeg synes at vi burde rette en oppmerksomhet mot Dan Michael Løvdahl aka Danarki, da han er en fabelaktig dyktig fotograf som de fleste cosplayere her i Norge foretrekker både for talentet og får engasjementet han viser ovenfor cosplaymiljøet.
    Bildene hans er helt utrolige, og den blasse, «møkkete» stilen hans gir dem et veldig reelt inntrykk. Det får bildene til å utvise hard og troverdig realitet og ikke den fjasete og glorete fantasien som alle andre fotografer prøver seg på når de fotograferer cosplayere.

    Liker

  2. Jeg støtter Skoveng77 sitt forslag av alle de samme grunnene han gir, og vil legge til at det er få cosplay fotografer i Norge som er like dedikerte som Danarki som kommer med god konstruktiv kritikk til nye cosplayere

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s