CosplayNorway

Cosplay til folket!

2016, en kort oppsummering fra Boss.

Legg igjen en kommentar

I år har vært et hardt år, og det er vel ganske lett å se at jeg har mista ganske mye av gnisten for å skrive, ikke bare her. Det har vært et år fylt av negativitet, på veldig mange plan.

Jeg var lenge i tvil om det kom til å være noe CosplayNorway i 2017, på grunn av egen helse, og mangel på gnist – men jeg vil prøve en stund til. Vi fikk 20 svar på spørreundersøkelsen vår, takk til dere som tok dere tid til å svare på den. Den er fortsatt åpen, holder den åpen til 5.januar. Hvis du vil si noe anonymt til oss, ris, ros, forslag til månedens, noe annet – så er lenken her.

En ting vi har fått spørsmål om, er om vi kan ta opp vanskelige temaer innenfor cosplayverden; og jeg er litt usikker på hvordan man kan gjøre det på best mulig måte. Panelet var veldig tekst-heavy, og vanskelig å få redigert så det ble lettlest, noe som også førte til at veldig få leste det. Gjesteinnlegg får diskusjoner som ikke alltid er veldig sunne – det blir mer krangel enn diskusjon, de forflytter seg utover i periferien, og er vanskelig å holde oversikt over – og bringer gjerne vonde følelser til mange, noe som er veldig unødvendig – men det er mange som leser dem. Så håpet mitt er for fremtiden å finne en sunn mellomting mellom de to ytterpunktene, sånn at man holder det innenfor en viss standard – saklig, og ikke personangrep, for eksempel, men at det fremdeles er noe folk vil lese. Hvis noen har forslag til utforming på det segmentet, tar jeg gjerne i mot.

Om det er flere som vil skrive gjesteinnlegg, være med-admin, så si gjerne i fra. Vi trenger også forslag fra dere til månedens fremover, så kom gjerne med dem også.

Tips og triks har noe vi har fått mye spørsmål om vi kan ha mer av. Jeg vil si ja – minuset er at jeg er 100% amatør selv, og så lenge vi ikke har flere som har tid til å lage ting, eller prøve ting, dokumentere det og skrive om det, kan det ta lang tid mellom hver.

Jeg har hatt nøyaktig 0 fremgang på alle cosplay jeg jobber på i år, men håper det skjer noe mer på den fronten i 2017. Med ønske om et riktig godt år, takk for at dere har fulgt og engasjert dere i CosplayNorway i år.

Beste ønsker fra Boss.

 

 

Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s