CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #59

Legg igjen en kommentar

Det er skolestart og greier, og det skal adresseres, men først av alt vil jeg denne gangen få dele denne Ted-talken til Adam Savage. Jeg ble rørt.

 • For de som liker å fargelegge, fins det nå i rekken av andre nerdete fargeleggingsbøker en offisiell Supernatural fargeleggingsbok. (via Nerdapproved) 
 • Aftenposten (krever plussmedlemskap) har skrevet en sak om Jens, en av verdens beste StarCraft2-spillere. (via Aftenposten)
 • Life is Strange blir live action webserie basert på spillet. Lite info er ute, men dette intervjuet i Metro hinter til at det kan hende det kommer mer fra Max og Chloe. (via Metro)
 • Nord-Trøndelag fylkesbibliotek inviterer til Fantasyfestival for første gang, 11.-13.november. Deler av fantasyfestivalen er forbeholdt 13-18åringer, men det er også en del for andre. Les mer her. (via Fantasyfestivalen)
 • Cosplayfoto.info er en ny samarbeidsside med mange norske cosplayfotografer, hvor du kan lese om hvordan du kan og ikke kan bruke deres bilder, inkludert lovparagrafer. Enkel og informativ, og jeg anbefaler ALLE å ta en kikk på den. (via Danarki fb)
 • Hvis du er over 12 år, kan du reservere en plass på House of Nerds 1.-2.september for å prøve Playstation VR. (via SonyPlayStation Norge)
 • Som nevnt er det skolestart. Også for cosplayere. I Norge fins det fire folkehøgskoler med cosplay-linjer (i følge studievalg.no, og to av dem har per skrivende stund restplasser). De to uten ledige plasser er Namdals folkehøgskole  og Hardanger Folkehøgskole, som har Cosplay&Japan. De to med restplasser er Holtekilen og Lundheim Folkehøgskole,som har Teater & cosplay-linje. De fleste av disse har også egne facebooksider og grupper som det er lurt å sjekke ut. (via studievalg.no)
 • Lørdag den 27.august er det kostymesalg i Den Norske Operaen, der blir det solgt kostymer for alt fra hundrelapper til tusenlapper. (via DNO facebook)
 • Den 27.-28.august er det også Kawaiicon i Porsgrunn, dette er  vel Kawaiicon5, så vi håper dere tar turen dit.
 • I morgen er det Giga Pokemon GO meetup i Oslo i Frognerparken, allerede 445 som sier de skal.
 • Det kommer et Hobbiten/Ringenes herre samlesett som jeg mistenker flere enn meg sikler på.. (via io9) 
 • Til sist; en Torucon-kavalkade; 6 ting du ikke visste om Torucon (mistenker at de fleste som leser dette innlegget ikke er enig i tittelen), Torucon på RadioTrondheim, Trd.by skriver også om Torucon,Hyperion har skrevet et veldig flott innlegg om Torucon (hvis du velger å lese kun en av disse, anbefaler jeg den!) Avslutter denne runden med LevelUp sin videoreportasje fraTorucon. God helg! 

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s