CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #58

Legg igjen en kommentar

Hear ye, hear ye, det er den første i måneden, vel, det er det når jeg skriver dette, ikke når dere leser dette, det betyr uansett nyheter!

 • Aller først må vi gratulere Martine Tufte aka Theriza som vant Nordic Cosplay Championship på Närcon. Imponerende sceneshow og håndverk – gratulerer så mye!
 • Banzaicon har Conbookkonkurranse – les mer her (via Banzaicon)
 • Torucon er neste helg, er dere klare? Hvis det er noen som skal, så tar vi gjerne imot gjesteinnlegg! Det samme gjelder naturligvis for Kawaiicon, som er om tre uker.
 • Apropos Torucon er det bare noen timer igjen å melde seg på cosplay,outfit og åpen scene. Outfit blir avlyst om ikke flere melder seg på. (via Torucon)
 • Side3 har en artikkel med 72 norske kvinner du bør følge på instagram, og det er en del kjente cosplayerfjes der. (via Side3)
 • Har tenkt litt på om vi skal åpne en ny spalte. I stedet for at folk klager på cons her,der og overalt, kan vi samle det, ta det opp med con-ledelsen der det var og prøve å få en god dialog. Det er selvfølgelig en god del som gir tilbakemelding direkte til de det gjelder, men langtifra alle. Setter pris på tilbakemeldinger om dette.
 • World Cosplay Summit kom våre danske naboer på andre plass, representert av Shinji Costumes and Tailoring og TinYasuo cosplay. Førsteplass var Indonesia, tredjeplass Frankrike. Finland vant kategorien for beste kostymer. Beste opptreden vant Japan.
 • Aiwei Su skrev dette på cosplayere 25+ gruppa; «Det er igjen duket for Superheltbesøk på Barneavdelingen ved Rikshospitalet! De ønsker alle superhelter (og også Super villains selvfølgelig) på besøk den 29.September, ca kl. 18! 🙂Dersom du er interessert i å være med, ta kontakt så sender jeg invite!
  PS: andre kjente karakterer fra film, spill og tegneserier er selvfølgelig velkomne også!»
 • Avslutter med en video fra Närcon, som den godeste Kennet Pedersen har laget.  
Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s