CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #57

Legg igjen en kommentar

Her har dere noen nyheter. Woop!

  • Pokémon Go er i dag ute i UK, og kommer vel snart til resten av oss også. Det fins selvfølgelig flere måter å få tak i spillet på her likevel, men da må du ta sjansen på virus eller feil. Det fins selvfølgelig også en myriade av facebook-grupper basert på hvilket sted du bor, om du hører til Valor, Instinct eller Mystic. Det er flere meetups på gang, her er det to stykker, ett på Olaf Ryes plass på søndag, og ett annet. Det har allerede skjedd ulykker pga folk har vært for inne i spillet, og ikke fulgt med på trafikken,eller omgivelsene. Det har også selvfølgelig vært kriminelle som har brukt appen mot folk, ved å forutse hvor folk skal, lure folk til øde steder for å rane dem, eller bare snappe telefonen fra dem. Noen har kastet fyrverkeri på en gjeng spillere fra bilen sin. Noen har også vært morbide, ledet folk til pokestops som viste seg å være en kirkegård, og noen har funnet døde mennesker når de har spilt. Men spillet har også ledet til at kriminelle har blitt funnet, og spillere har bistått politiet. Los Angeles politiet laget en Hvordan spille trygt-liste, men her tror jeg kanskje det holder med en generell «Ha det gøy, følg med på trafikken rundt deg.» Hvis du vil lese en anmeldelse av spillet, har Filmpolitiet det her.Radcrew har også pratet litt om spillet.  Avslutter denne litt lange biten med et bilde fra twitter,fra Santa Monica, som ble postet av Sam Thorne (@strippin), hvor hundrevis av spillere strømmet til for å fange en Wartortle.  (via New York Post, TheGuardian, facebook, Reuters,BGR.com, twitter,filmpolitiet,Radcrew) CnOkJnaWEAAqCnG
  • Jeg har ikke lest om Cosplay Death Match før nå, men her er et innlegg om det – hva synes dere om dette? Hvis man ikke tar det for seriøst, kan det virke gøy. (via GeekMom/GeekDad)
  • Det er cosplaymeetup i Dyreparken i Kr.Sand den 22., altså fredag om en uke.
  • Husker dere Stephen King’s IT? Den nye IT-filmen har vist et nytt bilde av Pennywise. (via TheMarySue)
  • Kake Costumes og Cossy Productions har vært i avisen og snakket om cosplay.(NB. Krever innlogging) Bilder fra artikkelen, og artikkelen fins på Kake’s fbside. (via SandnesPosten)
  • Torucon nærmer seg med stormskritt, Banzaicon også, er det noen andre events i nærmeste fremtid vi bør vite om? Tips oss!
  • Avslutter med Ves Cosplay som har laget en video fra Desucon 
Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s