CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #53

Legg igjen en kommentar

Ny uke, nye muligheter. Vi minner om at vi tar gjerne imot gjesteinnlegg om det meste! Spesielt events og meetups.

 • Denne uken er det Cosplay against bullying / cosplay mot mobbing. Sjekk ut blant annet denne i Oslo og denne i Kristiansand.
 • Nasjonalmuseet har en del utstillinger o.l om Japan og Japan-relaterte ting fremover, verdt å sjekke ut om man er interessert. (via Nasjonalmuseet)
 • Den 18.juni har Outland Kr.Sand Pokemon-event, med kurs, turnering, mm. (via Outland)
 • Samme dag som Cosplay against bullying er det Welcome to the black parade i Oslo. (via MCRarmy)
 • Regissøren av «Bølgen» skal regissere den nye Tomb Raider filmen. (via NRK)
 • Avslutter med en mail vi har fått fra tv3, om en ny serie som skal gå på tv3play. Innspillingen skal som skrevet under være i juni, så ta kontakt så snart som mulig om dere er interessert.

  «Iproduksjon og TV3 er på jakt etter single jenter i 20-årene til ny og morsom nettserie. Vi leter etter jenter med spesielle, særegne interesser eller med et brennende engasjement for noe utenom det vanlige. Det kan være en hobby, klesstil eller livstil. Hele serien vil bestå av 8 episoder på ca 13-15 minutter. Det viktigste er at denne jenta er trygg på sin lidenskap og kan snakke om dette på en positiv og lett fordøyelig måte. Dette er et feelgood-program med humor og snert.

  I et lettbeint og morsomt datingprogram skal to forskjellige mennesker møtes og utforske fordommer, bli kjent og åpne horisonten. Daten vil bestå av to deler.
  1. En introduksjon på en restaurant eller cafe. Her vil det vært et kort intervju med begge (Hvilke forventninger har du? Hvordan tror du han er? Hva vil du spørre om? m.m)
  2. Jenta tar med vår mann inn i sitt miljø. Vi ønsker at hun guider og setter han litt på prøve. Introduserer han for dine venner eller tar han med på noe som er hverdagslig for henne. Et politisk møte eller en debatt hadde vært veldig spennende. Akkurat hvilke aktiviteter vi gjør kan deltager og Christian, regissøren, finne ut av.

  Her har du muligheten til å treffe noen du aldri ville gjort på egen hånd.
  Vi søker deg som syntes det er spennende å treffe nye mennesker, date og kan by på seg selv med et smil. Innspillingen er i Oslo i juni. Har du lyst til å melde deg på? Send oss noen ord om deg selv samt et bilde til kontakt@iproduksjon.no«

Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s