CosplayNorway

Cosplay til folket!

Cosplay-Norge og veien fremover

1 kommentar

Dette er ikke et stykke om oss, og siden her, men hele cosplay Norge under ett. Vi har kommet et stykke, men vi har et stykke igjen å gå for å bli større og sterkere og bedre, ikke minst.
Hvordan kan vi gjøre det? 

Jeg har ikke noen magisk løsning, og noe av dette (muligens alt) har blitt nevnt før av mange mer kunnskapsrike enn meg, men jeg tar det opp likevel.

  • For å kunne beskytte cosplayeres beste interesser, bør det opprettes en slags cosplayorganisasjon, et styre eller et råd, som kan sette sammen noen guidelines som kan være en slags rettesnor for hele miljøet. Som man for eksempel kan vise til, når folk vil leie inn cosplayere til diverse arrangementer og så videre. Et cosplayernes høyeste råd,om du vil. Hvordan gjør vi evt det?
  • Vi burde ha et cosplayNM. Ja, vi har kvalifisering til NCC,og det er supert, men vi burde da også ha en nasjonal one cosplayer to rule them all? (Enhver unnskyldning til flere konkurranser?) Svenskene har jo..
  • Finne flere arenaer cosplay kan morfe inn i. Har ingen anelse om hva, men sånn generelt hadde det vært gøy å se enda flere steder hvor cosplay kan funke. Cosplay-kor? Cosplay på tv? Hvem vet!
  • Enda bedre samarbeid con i mellom? Sett fra utsiden virker det som om connene har grei kontakt med hverandre, men hvordan kan vi bli enda bedre?

Dette var noen strøtanker jeg fikk etter å ha sett på Närcon vinter på svtplay, og nok en gang sukket over hvor flinke de er, hvor bra det er som er på tv og nett, og ønsket det samme her.

Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

One thought on “Cosplay-Norge og veien fremover

  1. Enig på alle punkter 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s