CosplayNorway

Cosplay til folket!

Året 2015, og veien videre.

1 kommentar

Året 2015. (Stats hentet 27.12.15)

Et forsøk på oppsummering først. Fra 01.01.2015 til 31.01.2015 har det blitt postet, (skal bli, med i morra, altså.) 94 poster, altså en bloggpost hver 3. eller 4. dag. Vi har hatt ca 21 tusen besøkende på den tiden, og nesten 44 tusen views. En ganske stor stigning fra i fjor.
2015statsSer man på hvordan hver måned har gjort det med besøkende og views er det definitivt desember som er høyest, som vel ikke så rart, i og med at vi har hatt noe hver eneste dag.
dec2015 Som forventet var Norge høyest på views, med 40,435, fulgt av USA med 696, Sverige 494, og UK 449. med Danmark på femte, med 296. Til sammen har folk i 82 (!!) land vært innom fra alle hjørner av verden. kart Vi har blitt besøkt med lenker fra søkemotorer, fra facebook, twitter, den gamle bloggen og så videre. Vi fant lenker til oss på sider langt av lei, som fra denne bloggen jeg tror er fra Polen.

Jeg vil si at 2015 var et godt år for oss, bloggmessig, og det er på tide å se fremover. Hva er det folk ønsker å lese om, hva er det som kan fjernes, og så videre. Alle innspill er velkomne. Ikke at vi ikke har lagt noen planer, men deres innspill er selvfølgelig velkomne. For eksempel, vi trenger alltid forslag til månedens, eller årets, cosplayer. Vi har også lyst til å fortsette med cosplay og prosessen bak – så om noen vil være med på det, eller har forslag til noen vi skal huke inn, hyl ut. Er det noe dere savner fra oss, er det noe dere vil skrive om for oss, vi setter pris på det meste!

Takk til alle som har bidratt i år, med forslag, eller bilder, eller cosplay, skriverier, eller ved å lese og dele – dere er supre!

Med ønske om et riktig godt nytt år – vi ses i 2016. mvh Boss & Kake.
Ps; Ikke glem å sjekke innom i morra, årets cosplaynavn avsløres da!

Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

One thought on “Året 2015, og veien videre.

  1. Tilbaketråkk: Nyheter #41 | CosplayNorway

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s