CosplayNorway

Cosplay til folket!

miniNyheter #37

Legg igjen en kommentar

Det er Halloween!

  • Outland feirer Halloween, så stikk innom din lokale sjappe eller sjekk her for å se om din butikk har et arrangement. De som kommer i kostyme får 20% rabatt på et kjøp.
  • TEDxTrondheim skal ha JC fra Fandomily som taler, noe som er ganske så kult,og de har også en cosplaykonkurranse – du kan vinne billetter til eventet (men da må du komme på eventet i det kostymet) – frist 8.nov.
  • Riot Games er på jakt etter cosplayere som vil være med i League of Legends cosplayshow på e-sport scenen under Spillexpo. Cosplayshowet vil skje 18:00 til 19:00 på lørdag den 7. november.
    De ser etter både mannlige og kvinnelige cosplayere som ønsker å ta del i morsomme aktiviteter den dagen, slik som å være en del av showet på scenen og ta del i en Cosplay League of Legends 2v2 turnering. Vær oppmerksom på at du må cosplaye en League of Legends Champion.
    Hvis du er interessert i å bli med så kan du registrere deg her: https://docs.google.com/forms/d/1rDgxZq07S0ucgVq-QQd251pLAfkthLn-AOo77Ngjd1o/viewform?usp=send_form
    Foto: Nils Katla 
Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s