CosplayNorway

Cosplay til folket!

Gjesteinnlegg: Metrocon

Legg igjen en kommentar

Metrocon 2015 i Stavanger

I år var Metrocon i et helt nytt lokale! Det var kjempefint, og de klarte å utnytte plassen veldig! Jeg vet det er vanskelig å få ting i stand når man er i et nytt lokale, men det klarte de kjempebra. Det var veldig morsomt med spill område, hvor man kunne kose seg med gamle klassikere som super smash bros, Mario kart 64 osv. Et sted man kunne slappe av, mens programmene rundt holdt på. Standene hadde fått plass i andre etasje hvor de hadde god plass, og fikk vist seg godt frem.

På lørdagen så var Japan Photo der og tok bilder av de som ønsket! Disse bildene ble også skrevet ut og man kunne få dem med hjem! Dette var helt genialt! Blir noe mer spesielt når man får holdt bildet sitt i hånda enn å se det på en skjerm! Så dette var veldig pluss pluss at de hadde fått til! 

Metrocon hadde til og med besøksrekord i år, som er veldig fortjent! Over 500 mennesker var innom Metrocon i løpet ta de to dagene. Noe som gikk over all forventning. Metrocon har vokst seg større og større og synes det bare blir bedre og bedre også!

Vinneren ble Maiken aka Clumsy Cat cosplays, som vant med sitt hjemmelagde Daughter of Evil ifra Vocaloid. Hun blir da den 2. deltakeren fra Norge som skal være med på NCC 2016! Hun hadde en kjempevakker kjole, så gleder meg til å se hva hun lager neste gang!

Lena Pedersen
Foto: Rojano Photo

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s