CosplayNorway

Cosplay til folket!

Torucon 2015!

Legg igjen en kommentar

11902267_1631580747105528_5083867903276896069_n
Tja, hva skal man si? Det var bra? Det var kult? Det var koselig?

Nei, ingen av disse ordene er tilstrekkelige når det kommer til å beskrive årets Torucon. For et con! Jeg gleder meg like mye til å dra dit hvert år.

Hvorfor?

Det blir bare bedre og bedre!

I år hadde Torucon fått nye lokaler, og denne gangen ble eventet arrangert hos Clarion Hotel & Congress Trondheim og etter min mening kunne de ikke ha funnet et bedre sted. Loungen vi ble møtt av da vi entret dørene var fullpakket med mange sittegrupper, noe som jo er perfekt for cosplayere, for vi trenger uten tvil å ha et sted vi kan hvile beina på. Det var høyt under taket, luftkvaliteten var god og det var nok lys der inne til å tilfredstille selv en pirkete fotograf. I tillegg til dette var hotellansatte som var tilstede under helgens strabaser meget positive til arrangementet.

Hovedscenen lå på et passende sted og var stor nok til å romme alle deltagere. Åpningsshowet var morsomt og selvfølgelig tilpasset årets tema – Outlaws: Bandits and Pirates, og conet hadde innslag med humor rettet mot temaet igjennom hele programmet. Det var virkelig gjennomført. Lokalet hadde flere meget fine rom til paneler og workshops, hvor alt lå på stell.

11864862_1631580947105508_8725658657201442432_o

Det var ikke mangel på ting å gjøre heller da programmet inneholdt eventer som passet for alle. Det være seg paneler om cosplayfoto, worbla, søm, eller quizer, turneringer, gaming, ja til og med skattejakt! Her var det noe for enhver.

Alle frivillige går rundt med et smil om munnen, det er latter hvor enn man går og alle vet det de skal vite hvis man spør om noe. Torucon er for meg et intimt con med en meget koselig atmosfære. Det er et stort con i en middels kropp, og det er for meg helt perfekt! Tror nok mange kjenner seg igjen der. Man kjenner at arrangørene virkelig bryr seg om de som er tilstede og det er for meg et stort pluss i boka. Det er det viktigste med å være en arrangør og Torucon treffer blink. De er også utrolig forberedt på hva som kommer og løser hvert problem med et smil om munnen.

Nå er jeg ekstremt spent på hva de steller istand til neste år, men en ting er sikkert. Det kommer til å bli like rått som i år!

Ookami

Forfatter: xkake

Photographer, cosplayer and student. Lover of dark chocolate, coffe, books, movies and music. Passion for sweet, cute and shiny objects.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s