CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #20

Legg igjen en kommentar

Nyheter #20 –

  • FandomilycosplayGikk du glipp av årets cosplayer? Det er åpent for å sende inn forslag til årets cosplayer 2015 nå, og månedens cosplayer tar vi imot døgnet rundt, året rundt. Send gjerne inn forslag om cosplaygutta også – det er veldig mange jenter som skryter av jenter – som er flott! – men vi må jo få frem de awesome kara også. Husk at det er åpent for alle å bli månedens, man må ikke ha vunnet noe eller lagd tjue cosplays for å kunne være månedens.
  • House of nerds – en av sponsorene i julekalenderen vår har en julepresang til cosplaymiljøet, spesielt i Oslo.
   De satser ikke bare på gaming, de vil inkludere alle aspekter av nerdness og Christina Erring Bårdsen har vært i kontakt med de angående hva som kan være aktuelt for cosplayere. Så det som kommer er et verksted (laserkutter, 3d-printer, vakuumtrekke, lakkverksted mm) samt plass og et sosialt sted vi kan jobbe sammen! De vil holde foredrag, kurs og konkurranser for cospalyere og håper dette er et sted vi kan trives. Så har dere noen tanker på hva som vil gjøre et «maker space» bedre for oss, så fyr løs. De ønsker å satse stort på den sosiale biten, at vi kommer sammen og skaper trivsel i huset. Åpning er satt til å være tidlig på nyåret. 
  • Cosplayere søkes; Er det noen cosplayere i Oslo/Bærum-området som kan ansiktsmaling og har mulighet til å male ansikter på barn lørdag 14. februar på Bekkestua bibliotek i Bærum? Kontakt dem for flere detaljer, via  epost til ingrid AT barum.folkebibl.no.
  • Cosplayeren Kairi in cosplay land har en morsom greie annenhver uke for å fremme gleden ved cosplay, hvor du får 24timer på deg til å lage et gitt cosplay, InstantCosplayContests, hvor du kan vinne et spill på steam opp til 30$.
  • Popkult Gjøvik har cosplay-arrangement den 7.februar på Gjøvik bibliotek, mer info her.
  • Vil du ha litt Naruto til burgeren din? Det får du i Taiwan.
  • Vinneren av årets julekalender avsløres ganske snart, følg med videre!
  • Peter Griffin er tilbake!
Reklamer

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s