CosplayNorway

Cosplay til folket!

Raptus 2014

Legg igjen en kommentar

Den årlige tegneseriefestivalen Raptus gikk av stabelen 19.-21. september i Bergen. Årets arrangement ble holdt på Litteraturhuset i Bergen og hadde blant annet skaperene av Krüger og Krogh, Rodney Ramos, Mike Collins, Thierry Capezzonne, Chrix Design og Bettcanard Design som gjester.

Selv om Raptus hovedsakelig er en tegneseriefestival, har den i de siste årene tatt inn cosplay som en del av festivalen. Det har vært variert inntrykk av hva man syns om cosplay på en tegneseriefestival, men årets tilbakemeldinger har vært svært positive. På årets Raptusfestival var det både cosplaykonkurranse og outfitkonkurranse, med flotte premier til vinnerne.


Hovedvinneren av årets cosplaykonkurranse ble Mia Maki med sin Soraka fra League of Legends. Vinneren av outfitkonkurransen ble Grotesque Kawaii med sitt steampunk outfit.


Jeg hadde i alle fall en fortreffelig helg og håper alle de andre hadde det også.
Du kan lese mer om årets Raptusfestival i Studentavisen [http://issuu.com/studvest/docs/web23/20] , Teikneseriehovudstaden har laget podcast fra Raptus [http://www.radcrew.net/teikneseriehovudstaden/teikneseriehovudstaden-71-twistokonomi-101] og Invisible Paperclip har skrevet blog om Raptus Lørdag [http://www.invisiblepaperclip.com/raptus-2014-friday-and-saturday/] og Søndag [http://www.invisiblepaperclip.com/raptus-2014-sunday/]

 

 

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s