CosplayNorway

Cosplay til folket!

Nyheter #7

Legg igjen en kommentar

  • Lørdag 22.2, Fabrikken i Larvik har Cosplay- og spilldag!
  • 24. – 25.mai i Sandefjord arrangeres det retrospillmesse  hvor arrangørene planlegger å stille ut mengder av gamle konsoller og datamaskiner, som messens besøkende får prøve selv. Her inkluderes alt fra slagere som NES og Commodore 64 til langt mer obskure saker som Apple Pippin, Virtual Boy og Bandai Playdia.Den tidligste historien blir også representert, med maskiner som Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Magnavox Odyssey 2 og Philips Videopac G7000.I tillegg dukker rogalendingene bak Retro Crew-podkasten opp, og vil være med å skape show. Hegvik forteller også at det vil foregå salg av konsoller og spill til «fornuftige priser» slik at det blir mulig å ta opplevelsen med seg hjem.Mange av de som vokste opp med spill på åtti- og nittitallet har nå barn selv, og Hegvik forklarer at det er gratis adgang for barn til og med tolv år, som kommer i følge med voksne. Dermed kan foreldre vise barna sine hva de vokste opp med av elektronisk spillunderholdning. Barna kan også kose seg med et «perlebord» der de kan lage pikselerte figurer og ta dem med hjem.
  • Gigacon 24. – 27. juli er  digital spillfestival og en samlende arena for ett stort LAN, profesjonell global eSport, kreativitet og GigaExpo. Sistnevnte vil inneholde blant annet utstillere, konkurranser, timevis med live underholdning, cosplay og muligheten til å prøve det nyeste av kommende teknologier og spill på alle plattformer!
    Inspirert av arrangement som DreamHack, Blizzcon og LCS har de ambisjoner om å tilby opptil 3000 LAN-plasser og 15.000 dagspass til deltagere. Følg dem på Facebooksiden deres.
  • Tre nye bilder fra Guardians of the Galaxy har blitt sluppet og den første traileren 

Forfatter: Marielle

Mor til to, gift, nerd. Er sørfra, bor nordpå.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s