CosplayNorway

Cosplay til folket!

Vinneren av påskekrimmen

Legg igjen en kommentar

Vi har endelig kåret vinneren av påskekrimmen, Tommy Olsen som får en fin premie av Outland!

Det hele er en konspirasjon. Dina Verse snek seg inn i hytta dagen før og stjal symaskinen til den rødhårete jenta, men skar desverre seg selv på ei saks på vei ut fra hytta. Desverre var det midt på natten da hun stjal den, og for mørkt til å se at hun blødde såpass at hun la igjen blodspor, noe som er grunnen til at hun forteller sjefen sin at det er jukseblod – slik at hun ikke blir avslørt av DNAet.

Dere skjønner, det hele foregår i en nær men meget annerledes fremtid, hvor symaskiner er mangelvare grunnet den store nålprodusentstreiken i 2013. Dina trenger symaskinen til å sy på noen ekstra merker på politiuniformen sin, og med det kan hun lure den idiotiske sjefen sin til å tro at hun er hans overordnede. Når det var gjort ville hun gi ham sparken – men få det til å se ut som at han sa opp – slik at hun ble kvitt sin inkompetente sjef, og deretter ville politidirektøren bli nødt til å utnevne henne til politimester siden hun var den eneste gjennværende politimannen i den lille hyttebygda.

Det er bare rimelig å anta at etter dette er gjort, vil hun konspirere videre for å ta over hele polititjensten, deretter militæret, før hun utfører et militørkupp på Norge. Med Norge og Norges ressurser i lommen vil hun immobilisere resten av verden med oljenekt, og deretter ta over hele verden ved hjelp av en blanding av avansert krigføring og løfter om en Tardis til alle.

Case closed.

Reklamer

Forfatter: xkake

Photographer, cosplayer and student. Lover of dark chocolate, coffe, books, movies and music. Passion for sweet, cute and shiny objects.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s