CosplayNorway

Cosplay til folket!

Påskeferie?

Legg igjen en kommentar

Påsken er like rundt hjørnet og mange starter ferien allerede i morgen. For de aller fleste betyr påske fri i over en uke og her kommer noen små tips til hva man kan finne på.

Hva med å dra på tivoli – i cosplay?
I påsken pleier det å være tivoli mange steder i Norge, og jeg lover at det er utrolig koselig å ta med seg en vennegjeng i kostymer og innta tivoliet. Ha det gøy og underhold barn på samme tid!

Krim-marathon
Påsken er den klassiske årstiden for krim, så hva med å ha et lite (eller stort) krim-marathon? Se en hel sesong av en krimserie, les en bokserie, se en animé serie innen sjangeren krim, les flere krim-bøker.. Det finnes mange muligheter!

L.A.R.P – Live action role playing-game
Hva med å arrangere en liten larp-runde i nærmiljøet. Kom sammen med venner, skriv et manus og lev ut rollene.

Spillkveld
Noe jeg syns er utrolig koselig å gjøre i påsken er å spille spill sammen med familie eller venner. Å arrangere en spillkveld er ingen dum idé. Ta med snacks, noe å spise og tilbring en hel kveld med å spille alle mulige spill. Det finnes mange muligheter; brettspill, tv-spill, LAN, kortspill og mer!

Cosplay Workshop
Skal du på hytta, være hjemme eller henge hos venner? Hva med å planlegge en liten cosplay workshop sammen! Ta med dere tøy, materiale, parykker og det dere trenger og lag noe tøft sammen. Utrolig nyttig om du trenger hjelp med noe eller liker å lage noe sammen med andre.

Dere kan også ta en siste sjekk på kostymene dere skal bruke på Banzai-con, gjøre ferdig kostymet, teste ut sminke eller style parykker!

Hva skal du gjøre i påsken?

Ikke glem å sjekk ut meetup posten vår : Mini cosplay photoshoot meetup ! Har du lyst å melde deg på, eller lurer på hvem andre som skal, sjekk posten vår på Japani-forumet : meetup !

Forfatter: xkake

Photographer, cosplayer and student. Lover of dark chocolate, coffe, books, movies and music. Passion for sweet, cute and shiny objects.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s