CosplayNorway

Cosplay til folket!

Hvor kan man få tak i bra tilbehør til kostymer?

2 kommentarer

Mens vi venter i spenning på neste arrangement, som er BanzaiCon i Larvik, tenkte vi i Cosplay Norway at vi skulle lage en liten liste over steder man kan få tak i bra ting til å forbedre kostymer og fint tilbehør.

Kjøpe kostymer?
Lager du ikke kostymer selv kan du sjekke ut både Outland og Neo Tokyo, begge disse butikkene ligger i Oslo. Et godt alternativ om du er over 18,har ditt eget visakort, snille foreldre eller venner, er å kjøpe kostymer på Ebay.

Lager du kostymer eller har lyst å lage, men er ikke helt sikker på hvor du kan få tak i stoff?
Panduro Hobby
har en hel del ulike typer stoff som er greie å bruke til kostymer. De har butikker over hele landet og en egen nettbutikk. Butikken Stoff og Stil har også utrolig mye fint soff i alle farger, mønstre og materialer. De har butikker i noen av de største byene i Norge og egen nettside. Kreaktiv har både stoff, garn og andre materialer som egner seg godt til kostymelaging. Butikken ligger på Kvadrat kjøpesenter i Rogaland og har dessverre ikke egen nettside.

Liker du å modifisere klær og sy om klær til kostymer?
Du kan finne mye bra potensiale på butikker som Hennes og Mauritz, Cubus, Lindex og Fretex. Du kan også finne passende tilbehør på de samme butikkene.

Finne en base eller lage props?
Sjekk ut lekebutikker av ulike slag som Toys’r’us som har egne «laiv» og kostymeavdelinger i butikken, Biltema har mye bra materiale og du kan finne mye bra på Clas Ohlson.

Generelt

Bruktbutikker og skraphandlere har mye interessant og virkelig verdt å stikke innom. Særlig om du har lyst å finne noe brukbart til steampunk blant annet!

Hvor får du tak i ting til dine kostymer? Legg igjen en kommentar slik at alle andre også kan få et godt tips!

Forfatter: xkake

Photographer, cosplayer and student. Lover of dark chocolate, coffe, books, movies and music. Passion for sweet, cute and shiny objects.

2 thoughts on “Hvor kan man få tak i bra tilbehør til kostymer?

  1. Reblogged this on kakeboksen and commented:

    If you live in Norway, check out this list over where you can get costumes, accessories or other stuff to make your costume.

    Or, where do you get your cosplay stuff from?

    Liker

  2. Bra liste, kan legge til at om det finnes en bruktbutikk i byen du bor i er den gjerne gull verdt når det kommer til cosplaytilbehør. Med mindre du bor i larvik, siden dama som driver den her ikke har peiling på salgsstrategier, eller evt foretrekker å selge lite til en dyr pris heller en mye til en lav pris.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s