CosplayNorway

Cosplay til folket!

London MCM Expo 2011

Legg igjen en kommentar

En liten personlig oppsummering av London MCM Expo oktober 2011.

Litt info om London Expo for dem som ikke kjenner til det. London Expo / London Comic Con /London MCM Expo (kjært barn har mange navn) arrangeres to ganger i året – siste helgen i mai og siste helgen i oktober – i Excel senteret rett utenfor selve bykjernen.

Vi ankom London fredag kveld og dro rett til hotellet hvor vi skulle være. Vi bodde denne gangen på Novotel som ligger på selve Expo-området. Et veldig fint hotell og så utrolig sentralt. Når du har gått ut av døren til hotellet så er du på selve Expoet, og det tar rundt fem minutter før du er inne i selve bygget. Lørdag morgen stod vi tidlig opp og begynte å gjøre oss klar. I år delte jeg hotel med fire andre nordmenn, Karsten, Kim og Johan.

Lørdag er hoveddagen og det var også den dagen Eurocosplay finalen var. Norge var representert i finalen med Silje Danielsen som Jokeren fra Kuroshitsuji. Nydelig kostyme og en helt utrolig hjemmelaget parykk.

Så, hvordan gikk det egentlig i Euro Cosplay?
Førsteplassen gikk til England med kostyme fra The Dark Crystal – Skeksis. Jeg tror alle som satt i salen fikk frysninger når skapningen vandret ut på senen og begynte å blinke. På andreplass kom Nederland med cosplay fra Trinity Blood – Brother Petros. Fantastisk kostyme og utrolig med bevegende deler på kostymet. På tredjeplass kom Spania med cosplay fra Shurya Yamashita Sweet Dreams – Pocco.


I år deltok jeg faktisk ikke på så mye, men gikk rundt og snakket med andre cosplayere, møtte venner og hadde det kjempe koselig.

 

Men lurer du på hva man egentlig kan gjøre på London Expo?

 

Gamespot pleier å ha en stand hvert år hvor man kan se på nye spill som blir prøvd ut og kommentert av anmeldere.

 

Nintendo, Ubisoft, Namco og andre store spillprodusenter pleier å ha stand hvor man kan få prøve helt nye spill som ikke alltid er kommet ut for salg enda. I år kunne man blant annet prøve Zelda – Skyward Sword, Tekken vs. Street Fighter, Soul Calibur V og Batman – Arkham City.

 

Comic Village – her sitter det ulike forfattere, tegneserieskapere og kunstnere man kan snakke med og kjøpe ting av.

 

I samme rom er det også utrolig mange stands med ulike butikker man kan få kjøpt veldig mye forskjellig av. Retro-spill, plakater, klær, våpen, figurer, nye spill, lommebøker, bentobokser og manga er noen av tingene.

 

Møte kjente skuespillere og stemmeskuespillere. For å få sjansen til å møte disse må man i utgangspunket ha vært på foredrag med disse personene.

Og mye mye mer….

Og så… bildene fra helgen
Team HUNK
Team Norway + Amy
Resident Evil photoshoot
 No More Heroes
Team Portal
Shrek
Toy soldiers / Team Halo
Freddy
The Twins
Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s